Nieuwe schooljaar is begonnen op De Tragellijn

 

Maandagmorgen 5 september zijn we gestart met een ontvangst van ouders en leerlingen op het schoolplein. Er was even wat verwarring: welke juf of meester staat dit jaar nu voor welke groep? Gelukkig waren er nog leerlingen die het wel wisten en kwam alles goed. Nadat de juffen en meesters waren voorgesteld werd de vlag gehesen door meester Erik en Redwan, de oudste leerling. Dit is altijd een vaste traditie. Na wat korte mededelingen ging iedereen naar de eigen groep. Even later waren de lessen begonnen.

Voor het eerst werd maandag met het continurooster gewerkt. Best spannend voor ouders, leerlingen en het team. Gelukkig waren er voldoende ouders om te ondersteunen bij de lunch. De leerlingen hebben in hun eigen groep gegeten en daarna buiten gespeeld. Voor leerlingen die hun brood nog niet op hadden, was er opvang in de aula. Maandag was het voor iedereen nog een beetje wennen, maar dinsdag verliep alles al op rolletjes. Dinsdagmiddag werden de koelkasten afgeleverd en deze kunnen donderdag in gebruik worden genomen.

Kortom, het was een goede start en we hebben er alle vertrouwen in dat het een goed schooljaar gaat worden. Samen met ouders en leerlingen gaan we er iets moois van maken.

Welkom in het nieuwe schooljaar!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × twee =