Veel activiteiten in maart op De Tragellijn

 

De maand maart staat bol van de activiteiten op school. Groep 6 is op beverexcursie geweest in Groessen. Na

de excursie zijn de leerlingen druk geweest met het maken van een beverburcht van stokjes, klei en andere materialen. Ook hebben de leerlingen mooie tekeningen gemaakt.

 

 

 

In de week van 20 tot en met 24 maart hebben alle leerlingen meegedaan aan de actie Rijnwaarden schoon. Rond school is iedereen druk bezig geweest om afval op te ruimen. De gemeente stelt tijdens de actieweek altijd knijpers, vuilniszakken en dergelijke beschikbaar. Aan het einde van de week wordt het afval door de gemeente opgehaald. De leerlingen hebben hard gewerkt. We hopen natuurlijk dat ze door de extra aandacht hiervoor, ook in de lessen, zelf ook geen afval zomaar weggooien op straat.

 

 

 

In groep 3 is op vrijdagmiddag 24 maart een spelletjesmiddag gehouden. In kleine groepjes hebben de leerlingen verschillende spelletjes gespeeld. Hierbij was er veel hulp van ouders.

 

 

 

 

 

De groepen 6, 7 en 8 zijn gestart met het project onderzoekend leren met als thema “Geheugenfittness”. De maand wordt afgesloten met een spetterende muziekvoorstelling door de leerlingen van de groepen 4 tot en met 8. Bij goed weer zal dit plaatsvinden op het schoolplein.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 18 =