Afscheid van 2 juffen en van de overblijfouders op De Tragellijn

Afgelopen maandag hebben de leerlingen afscheid genomen van juf Gerrie,  juf Marty en de overblijfmoeders. Dans je Fit was hiervoor de hele dag uitgenodigd. In de groepen werd een dansje geoefend en dit dansje mochten de kinderen vanaf half drie laten zien aan iedereen. Het was heerlijk weer en het afscheid vond plaats op het schoolplein. Het was erg gezellig en alle leerlingen waren enthousiast. Natuurlijk was er een bloemetje voor de overblijfmoeders en voor de twee juffen.

 

DSC03455Met de invoering van het continurooster verdwijnt het overblijven zoals we het nu hebben geregeld. Dit betekent dat we afscheid moeten nemen van Thea, Willeke, Angelique, Ine, Diny, Tatjana en Miranda. Donderdag 21 juli zal het de laatste keer zijn dat zij het overblijven mogelijk maken op De Tragellijn. Langs deze weg wil ik namens het hele team al deze mensen nogmaals ontzettend bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Jarenlang hebben ze de lunch weten te begeleiden van heel veel leerlingen. Een topprestatie! yoga overblijfOp de laatste overblijfdag hebben de overblijfmoeders getrakteerd op een ijsje en zelfs                                                                                   nog een yogales gegeven.

 

 

Van juf Gerrie en juf Marty moeten we helaas afscheid nemen. Zij gaan genieten van veel vrije tijd.DSC03427      Hoe zal het volgend jaar zijn zonder hen….. Ik denk dat we ze nog regelmatig zullen missen. Juf Gerrie en juf Marty, duizendmaal bedankt voor alles wat jullie voor De Tragellijn hebben gedaan. Jullie hebben bijgedragen aan goed onderwijs op De Tragellijn en aan een sfeer waarin leerlingen en collega’s zich op hun gemak voelen. Jullie waren zelf het “warme welkom”.DSC03453DSC03421

DSC03425

DSC03431

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + zeventien =