Afscheidsbrief van de directeur

Maart 2022

Beste ouder, verzorger,

 

De Tragellijn is de afgelopen jaren uitgegroeid van een gewone basisschool tot een volwaardig Integraal Kindcentrum. Deze ontwikkeling is tot stand gebracht door een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Deze ontwikkeling was niet mogelijk geweest zonder uw betrokkenheid en de inbreng van de kinderen.
Sinds 2013 heb ik als directeur leiding mogen geven aan dit proces. Dat doe ik graag nog een tijdje, maar niet langer dan tot het einde van dit schooljaar. Ik ga namelijk komende zomer met pensioen.

Al die jaren heb ik samen met de medewerkers, met u en met de kinderen gewerkt aan verbetering van het onderwijs en de kinderopvang. Dat heb ik met veel plezier gedaan. Al die jaren heb ik me zeer verbonden gevoeld met de school en de omgeving.

En wat hebben we mooie dingen ontwikkeld in 9 jaar tijd! Van Regenbooggroepen voor rekenen, taal, spelling, gedrag, handige kinderen en meer intelligente kinderen tot onderzoekend leren, werken met leerdoelen (eigen leiderschap), PBS, schooljudo, muzieklessen, danslessen, fitte vrijdagen, leerlingencommissies die zelfstandig vergaderen en een leerlingenraad. Integraal Kindcentrum De Tragellijn is een plek waar ieder kind zich welkom voelt, gezien wordt en maximaal kan ontwikkelen. Daar ben ik super trots op!

U als ouder of verzorger, wil ik hierbij alvast bedanken voor het vertrouwen. Fijn dat u uw kind naar ons IKC laat gaan! En ik wil u ook bedanken voor het begrip dat u had tijdens de Coronamaatregelen, voor het fijne contact, voor het delen van mooie dingen, maar soms ook de minder mooie dingen. Kortom, bedankt voor alles.

De kinderen, onze leerlingen, zal ik ontzettend gaan missen! Hun humor, hun lach, hun enthousiasme, zij maken mijn dag altijd goed. Voor deze kinderen, ook uw kind, heb ik me al die jaren voor honderd procent in willen zetten. Ik kijk dan ook met veel plezier en een beetje trots terug op de afgelopen jaren. Wat hebben we veel bereikt!

Omdat we elkaar tot de zomervakantie nog ‘gewoon’ zullen zien, laat ik het hier voor dit moment bij. Ik ga zorgdragen voor een goede afronding en overdracht en zal tot en met de laatste dag gemotiveerd blijven.

Als u vragen heeft, bent u natuurlijk van harte welkom.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marion van de Kamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 2 =