Brandweerauto brengt Sinterklaas op 5 december naar De Tragellijn

Woensdagmorgen 5 december was het weer zo ver. Sinterklaas zou een bezoek brengen aan De Tragellijn. Vóór schooltijd ontdekten de leerlingen al dat er twee Pieten op het dak stonden. Dat was een leuke verrassing. Even later stonden alle leerlingen van De Tragellijn langs de weg vol spanning te wachten op de komst van Sinterklaas! Er werd volop gezongen door iedereen. Hoe zou Sinterklaas dit jaar naar onze school komen?

Na het derde Sinterklaaslied moesten we even stoppen. Juf Herma gaf aan dat er een brandweerwagen aankwam. De sirenes gingen ook aan. Toen de brandweerwagen voorbijreed begonnen de leerlingen ineens te roepen: ” Ik zie zwarte Piet!” Dat was even super stoer. De brandweerwagen reed verder naar de rotonde, en kwam weer terug. En ja hoor, daar zat ook Sinterklaas!! Met nog meer Pieten. Geweldig.     

Sinterklaas moest natuurlijk veel handjes schudden. Maar hij vond het ook wel belangrijk dat de Pieten geholpen zouden worden door de brandweer om van het dak te komen. Terwijl Sinterklaas richting het schoolplein liep, haalde de brandweer met een ladder de beide Pieten van het dak.

Op het plein werd Sinterklaas door de directeur welkom geheten en werd duidelijk dat DJ Piet er dit jaar helaas niet bij kon zijn vanwege een optreden op Ibiza. Het mocht de pret niet drukken. Er werd driftig gezongen door de leerlingen en na deze ontvangst ging Sinterklaas met de Pieten naar binnen en volgden de leerlingen. Sinterklaas bracht de verdere ochtend een bezoek aan alle groepen. Het was een leuke en gezellige morgen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 17 =