Carnaval op “De Tragelburcht”

 

 

Carnaval bij de kleuters

Carnaval bij de kleuters

 

Donderdag 4 februari veranderde basisschool “De Tragellijn” weer in “De Tragelburcht”. Op deze dag werd op spectaculaire wijze de schoolprins 2016 onthuld. Prins Niek mocht dit keer de sleutel van school ontvangen en zich twee dagen lang Prins noemen van “De Tragelburcht”. Samen met Prins Niek werd adjudant Fleur voorgesteld. Vervolgens werden de leden van de raad van 11 voorgesteld, met in hun midden grootvorst Merel.

Op vrijdag 5 februari werd het feest voortgezet met een grote optocht door de wijk. Om ongeveer 8.45 uur vertrok de stoet richting de Bereboot. Middenin de stoet reed een geluidswagen en de rij werd afgesloten door een geweldige prinsenwagen! Bij de Bereboot sloot prins Carnaval Edwin de 1e aan met zijn gevolg van de carnavalsvereniging. Vervolgens trok de stoet verder naar “De Tragelburcht”. Daar werd natuurlijk verder gehost en gefeest. De leerlingen van “De Tragelburcht” weten wel wat carnaval vieren is.

Verder vonden deze ochtend de optredens plaats van de deelnemers die geselecteerd waren voor de playbackshow van carnavalsvereniging “Het Olde Tollus”. Deze playbackshow vond ’s middags plaats in het Gildehuis in Lobith.

 

Modeshow

Modeshow

klaarmaken voor het optreden bij de onderbouw

klaarmaken voor het optreden bij de onderbouw

 

Hossen in de aula

Hossen in de aula

20160205_084924_Android

De wagen voor de Prins, zijn Adjudant en de Raad van 11

opstellen voor de optocht

opstellen voor de optocht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + vijf =