Carnaval op De Tragelburcht

Op 1 maart was het dan weer zo ver, Carnaval! Op donderdag was de school al overgenomen door prinses Silke, adjudant Noëlle en de Raad van 11. Toen  werd de school omgedoopt tot De Tragelburcht in plaats van de Tragellijn. De sleutel werd door de directeur overhandigd en daarmee was het de officiële start van het carnaval.

 

Op vrijdag was er eerste gezellig carnaval in de groepen. Voor de groepen 1 tot en met 3 was er een modeshow in de gymzaal. Hierbij waren prinses Silke, adjudant Noëlle en de Raad van 11 natuurlijk ook aanwezig. Na de kleine pauze begon de play backshow voor de groepen 4 tot en met 8 in de aula. Als afgevaardigde naar het carnavalsfeest in het Tolhuus werden 3 voorstellingen gekozen.

Om 12.00 uur kwam Prins Danny met de carnavalsvereniging op school. Hij werd in de aula ontvangen door Prinses Silke, adjudant Noëlle en de Raad van 11.

Na even kort hossen, zijn we gestart met de optocht. Het weer werkte goed mee, we konden droog door de straten van Lobith. Fijn dat er zoveel mensen langs de kant stonden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de carnavalsmiddag in het Tolhuus, de grote play back show, hebben we de eerste en derde plaats gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 2 =