Carnaval op De Tragelburcht

Donderdag 23 februari waren alle leerlingen samengekomen in de aula om naar een optreden van groep 8 te kijken. Tijdens dit optreden zou bekend worden wie er dit jaar tot Prins of Prinses was gekozen. Tessa werd door de leerlingen van groep 8 gepresenteerd als prinses, tenminste, dat dacht iedereen. Tessa bleek de echter de adjudant te zijn. Wel had ze een cadeau meegenomen, een grote doos. Hierin bleek Prinses Kyra te zitten. Wat een verrassing!

Na de presentatie werd de sleutel van de school overhandigd aan Prinses Kyra. Zij was vanaf dat moment de baas over De Tragelburcht. Hierna werd de raad van 11 bekend gemaakt en werd de proclamatie voorgelezen door Prinses Kyra.

Vrijdagmorgen werd gestart met de optocht. Voorop liep groep 7, daarna de harmonie en vervolgens een stoet van leerlingen met versierde winkelwagens. Halverwege de stoet reed een muziekwagen en aan het einde reed de prinsenwagen.

Groep 7 met de cup cake kar

Live muziek

Na de optocht was er voor de onderbouwgroepen een modeshow in de gymzaal. Met de andere groepen werd een playbackshow gehouden in de aula. Na de lunch kwam de carnavalsvereniging op bezoek. Prins Rob werd welkom geheten. De leerlingen hebben daarna nog flink feest gevierd samen met de carnavalsvereniging. De winnaars van de playbackshow mochten ’s middags, na schooltijd, optreden tijdens het kindercarnaval in het Tolhuus.

iedereen doet mee

De Tragelburcht viert carnaval

Carnaval in de aula

Presentatie van kleuters voor de carnavalsvereniging

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − zeven =