De Tragellijn en Zonnekinderen slaan de handen ineen en worden een IKC

De Tragellijn en Kinderopvang Zonnekinderen worden een Integraal Kind Centrum (IKC).  Als IKC De Tragellijn begeleiden we kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 13 jaar in de volle breedte van hun ontwikkeling.

 

Wat betekent dit voor u?

Na de zomervakantie starten we met een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De peutergroep wordt gevestigd in een van de huidige kleuterlokalen. Groot voordeel hiervan is dat peuters en kleuters volop samen kunnen spelen en intensieve samenwerking mogelijk is. De start van uw peuter op het onderwijs verloopt vloeiend en spelenderwijs.

 

En later ook dagopvang 0-2 jaar

De opvang voor de allerjongste kinderen, de baby’s en dreumesen van 0 tot 2 jaar krijgen ook hun plek binnen ons IKC. Op dit moment biedt Humankind deze opvang aan. Binnenkort verwachten wij u te kunnen informeren wat de verwachte startdatum van de dagopvang binnen ons IKC is. Om een overstap voor u zo eenvoudig mogelijk te maken kunt u gebruik maken van onze overstapservice. Zo zit u bijvoorbeeld niet met dubbele kosten.

 

Buitenschoolse opvang

Met de start van het IKC hebben we straks ook de buitenschoolse opvang in het gebouw. De BSO van Zonnekinderen gaat gebruik maken van de multifunctionele ruimtes binnen het gebouw. Dat betekent dat we onder andere de aula inrichten als een gezellige en huiselijke plek, waar je na school naar toe gaat. Iedere dag is er een activiteitenaanbod op het gebied van Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur, Multimedia en Wereldwijs. De coaches van Zonnekinderen verheugen zich al op de geweldige activiteiten die ze op IKC De Tragellijn kunnen aanbieden. De omgeving leent zich natuurlijk perfect voor avonturen in de natuur en zijn er volop mogelijkheden om lekker te sporten.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over de opvangmogelijkheden op IKC De Tragellijn kunt u contact opnemen met de afdeling Relatiebeheer van Kinderopvang Zonnekinderen:  zij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 – 17.00 uur op telefoonnummer 0316- 340079 of via de mail op info@zonnekinderen.nl.

 

Direct aanmelden?
Dan kan via ons digitale formulier.

Of via

http://www.detragellijn.nl/ouders/inschrijven/

 

Aanmelden opvang of meer informatie?

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in onze opvang! Aanmelden kan door het digitale formulier in te vullen. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch (0316- 340079) of via de mail (info@zonnekinderen.nl) contact met ons op.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − twee =