gezellige Kerstviering op De Tragellijn en op locatie Willibrordus

De laatste schoolweken in december stonden op beide locaties in het teken van Kerstmis. De school werd in Kerstsfeer gebracht en op het digibord verscheen langzamerhand de open haard ’s morgens bij binnenkomst. Op De Tragellijn was opnieuw de voedselbank het goede doel. In de klas werd hierover verteld. “Samen delen” is een mooi thema voor de decembermaand.

In de groepen werden de voorbereidingen getroffen voor het Kerstbuffet. Ieder jaar weer een succes! Op De Tragellijn werden de gerechten verzorgd door vele ouders, ontzettend bedankt hiervoor! Op De Willibrordus werden de gerechten verzorgd door het team, ook ontzettend bedankt!

Op De Tragellijn werd in de aula voor de tweede keer een Kerstmarkt georganiseerd. Er werden veel lootjes verkocht, de opbrengst hiervan gaat naar de kas van de oudervereniging om activiteiten te kunnen organiseren. Dankzij de inzet van de leden van de oudervereniging en de medewerking van verschillende bedrijven waren er geweldige prijzen te winnen: tegoed- en cadeaubonnen van de IJshut, Villa Copera, bloemist Cor Stuijt , Kaatje Mode en Rijnstraat, Biowinkel het Gelders eiland, Kade 5, EsJe Nails and Wimpers, Bakkerij van Bentum, Keurslagerij Voss, Schoonheidssalon Pura, Kade 7, Que Sera, Kai´s Split Haarwax, een Coöp boodschappenpakket, 3 gangen menu bij restaurant De Commies, vrijkaarten van Wunderland Kalkar en voor 2 personen tapas eten bij Four Lounge & Leisure.

De kinderen, ook van de peutergroep van Zonnekinderen, hebben genoten van het Kerstbuffet. We kunnen terugkijken op een mooie Kerstviering op beide locaties.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 8 =