Groepen

Op De Tragellijn werken we met Klasbord. Dit is een app waarin de leerkrachten de ouders op de hoogte houden van het reilen en zeilen in de groepen. Op klasbord worden foto’s gezet die alleen zichtbaar zijn voor ouders die de inlogcode hebben gekregen. Via Klasbord kan ook hulp van ouders worden gevraagd, om te rijden of om in de groep te helpen.

Aan het begin van het schooljaar worden de inlogcodes aan de ouders meegegeven. Bij de kleuters ontvangt u de inlogcode ook wanneer uw kind voor het eerst naar school gaat. De inlogcode van groep 3 gaat mee naar groep 4 enzovoort.

Heeft u deze applicatie nog niet op uw mobiele telefoon of op de computer? Kom dan even langs in de klas voor de inlog gegevens.

In verband met de privacy komen er geen foto’s meer vanuit de verschillende groepen op de website, er is nog enkel plek voor eventueel huiswerk. 

Groepsindeling

De formatie van De Tragellijn voor het schooljaar 2019-2020 ziet er als volgt uit:

 

Groep 1-2     Melany Zwaan (ma-di-woe-do-vr)

Molengroep  Herma Timmermans (ma-di-woe) en Judy Klaver (do-vr)

Groep  2-3    Sarah Bol (ma-di-woe) en Mendy Reijmer (do-vr)

Groep 3    Ilse van de Kamp (ma-do-vr) en Iris Hol (di-woe)

Groep 4    Wilja Spijker (ma- di-woe-do) en Renske Kemperman (vr)

Groep 5    Marieke Boss (ma-di-woe) en  Marilou Boschman (do-vr)

Groep 6   Erik Jägers (di-woe-do-vr) en Iris Hol (ma)

Groep 7    Astrid Hansen (ma-di) en Britt Willemsen (woe-do-vr)

Groep 8    Reinder Rijzewijk ( ma- di- woe- do- vrij)

Toelichting bij groep 8   Voor Reinder  komt  Astrid Hansen vijf woensdagen vervangen.

In november 2019 zijn we een extra groep gestart voor de jongsten. Het oude computerlokaal hebben we omgetoverd tot een kleuterlokaal met uitzicht op de molen. Vandaar de naam. De samenwerking met Zonnekinderen wordt in deze groep praktisch vorm gegeven door gezamenlijke lessen en samen buiten spelen..

Mendy Reijmer: muziekleerkracht op woensdag.

Marjo van Betuw:    Intern Begeleider op maandag, dinsdag en woensdag. Regenboogklas rekenen op woensdag.

Sylvia Koenders: Intern Begeleider in opleiding.

Sjoukje Hetterschijt:    Gedragsspecialist en schoolopleider voor  de HAN/PABO op maandag, dinsdag en donderdag.

Renske Kemperman:    Onderbouwcoördinator, lid managementteam. Regenboogklas Meer Intelligente Kinderen op woensdag. Verder mede vormgever van het Integraal Kindcentrum.

Astrid Hansen:    Bovenbouwcoördinator, lid managementteam.  Regenboogklas Meer intelligente Kinderen op woensdag.  Geeft lessen meidenvenijn in groep 7.

Marion van de Kamer:   Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag directietaken. Marion verricht op woensdag of donderdag directietaken op de locatie Willibrordus in Spijk.

Armine Khachatryan:     Bevoegd onderwijsassistente. Regenboogklas Nederlands als Tweede  Taal en algemene ondersteuning. Activiteitencoördinator.

Miranda Heus:    Bevoegd onderwijsassistente. Regenboogklas Nederlands als Tweede Taal en algemene ondersteuning. Activiteitencoördinator.

Xander Lolkema:    Onderwijsassistent. Regenboogklas voor individuele leerlingen of kleine groepjes leerlingen.

Carla Polman:    Administratief medewerker. Werkzaam op maandag en vrijdag.