Handvaardigheidslokaal gepimpt!

druk aan het werk

druk aan het werk

Vandaag, 16 maart wordt er nog druk geschilderd in het handvaardigheidslokaal. Alles moet vandaag klaar zijn. Vanaf maandag zijn leerling schilders bezig om het lokaal van nieuwe kleuren te voorzien.

De firma Sikkens heeft onze school uitgekozen om een lokaal te schilderen oftewel een opfrisbeurt te geven. Het initiatief voor opfrissen van een lokaal komt uit de medewerkers van het bedrijf zelf: kunnen we zelf aan de slag gaan met ’sponsoring’ in de eigen omgeving. Er is voor gekozen om basisscholen hiervan te laten profiteren. De verf wordt beschikbaar gesteld door Sikkens. Het schilderen wordt gedaan door toekomstige schildervakmannen onder begeleiding van ‘oude rotten’ in het schildersvak, waaronder enkele gepensioneerde medewerkers van Sikkens. Daarnaast wil Sikkens de leerlingen van groep 8 van de basisschool laten kennis maken met het schildersvak en met kleur door o.a. een kleureducatiepakket. De leerlingen van groep 8 hebben aangegeven dat het handvaardigheidslokaal op onze school wel een pimpbeurt kan gebruiken. Wij zijn er erg blij mee dat we zijn uitgekozen hiervoor.

Wanneer het lokaal weer ingericht is komt het vervolg voor de leerlingen van groep 8. Ze mogen twee kasten die er staan een pimpbeurt geven en kunnen daarvoor dezelfde kleuren gebruiken die gebruikt zijn voor het lokaal. Het wordt een lokaal waar we trots op kunnen zijn en waar met plezier gewerkt kan worden.

dit moet straks allemaal weer terug op de plek

dit moet straks allemaal weer terug op de plek

precisiewerk

precisiewerk

kozijnen van donkerbruin naar licht

kozijnen van donkerbruin naar licht

sikkens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 14 =