De Tragellijn start de Koningsspelen met een warming-up

Veel basisschoolleerlingen in Nederlands doen mee aan de Koningsspelen. De Tragellijn doet ook weer volop mee!

Warming up

Warming up

Actief meedoen

Actief meedoen

 

 

 

 

 

 

De start was super! Het schoolplein kleurde vanaf 8.00 uur langzamerhand steeds meer oranje. Kinderen kwamen helemaal in oranjesfeer op school. Met het zonnetje erbij een vrolijke start. Om half 9 stonden de kinderen op het plein klaar voor een warming-up verzorgd door sportschool Physique uit Lobith. Met een muziekje erbij werden de spieren alvast wat los gemaakt. Vooral de jonge kinderen deden fanatiek mee. Het was een actieve opening. Daarna gingen de kinderen naar hun eigen klas om deel te nemen aan het Koningsontbijt.

 

 

Mikken op de korf

Mikken op de korf

hindernisparcours met een bal

hindernisparcours met een bal

 

 

 

 

 

 

Na het ontbijt gingen de leerlingen uit de groepen 1 tot en met 4 onder leiding van leerlingen uit de groepen7 en 8 naar het sport-en spellencircuit. Er waren verschillende spellen uitgezet zoals korfbal, behendigheid met de bal, doelschieten en nog veel meer. De leerlingen uit de groepen 5 en 6 konden in de speelzaal deelnemen aan een karate clinic.

stevig staan

stevig staan

traptechniek

traptechniek

 

 

 

 

 

 

 

 

sprint

sprint

Punten gooien

Punten gooien

 

 

 

 

 

 

Om 12 uur werd gestart met het sportcircuit van de leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8. De leerlingen deden ontzettend hun best bij onder andere hoogspringen, spijkerbroekhangen, hardlopen rond de school en trefbal.

De hele dag werd volop gesport, samengewerkt, begeleid en genoten. Veel ouders waren aanwezig om te helpen bij de verschillende onderdelen. We kunnen terugkijken op zeer geslaagde Koningsspelen. We willen de leerlingen van de groepen 7 en 8 nog even extra bedanken voor de geweldige begeleiding bij de sportochtend van de groepen 1 tot en met 4. Wat hebben jullie dat super gedaan! Natuurlijk past hier ook een bedankje voor alle hulpouders en voor Marilou en Reinder die deze dag hebben georganiseerd.

Hardlopen rond de school

Hardlopen rond de school

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vier =