Schoolfeestdag groot succes!

Schoolfeestdag op De Tragellijn was een groot succes!

 

Woensdag 24 juni was het schoolfeestdag op De Tragellijn. De oudervereniging had een heel uitgebreid programma gemaakt en uitgewerkt. Ze hadden hiervoor de hulp ingeschakeld van  ‘De Kindertuin’ , zij verzorgden een poppenkastvoorstelling en leverden de attributen om het thema circus vorm te geven. Woensdagmorgen werd om 7.00 uur gestart met het opzetten van de tentjes, het opblazen van de springkussens, versieren enz. Om 8.15 uur toen de eerste kinderen kwamen, was het al een mooie uitstalling. Hier stond wat te gebeuren!

Om 9.00 uur was het plein vol met kinderen die in kleine groepjes langs de verschillende activiteiten gingen. Naast de voorstelling en de springkussens werd er ook geweven, buttons gemaakt en geschminkt. Op het circusplein kon er geoefend worden met eenwielers, kon men oefenen met balanceren, met knotsen jongleren, chinese borden op stokjes draaien en nog heel veel meer. Er is een grote tekening gekleurd door de kinderen, deze moet nog een plek krijgen in school. Tussendoor was er een ijsje, popcorn, suikerspin en waren er overheerlijke poffertjes. Om half 2 waren de kinderen moe en mochten ze terug naar de klas. Alle kinderen keken terug op een mooie dag en ze vonden het, op een enkeling na, allemaal ook erg leuk.

Heel veel ouders hebben meegeholpen om deze dag mogelijk te maken. Zonder hen was het niet gelukt. We willen iedereen bedanken voor de hulp.

Tot slot willen we de mensen van de oudervereniging, vooral de mensen die dit bedacht en uitgewerkt hebben, een groot compliment geven! Natuurlijk willen we ook hen bedanken voor de inzet. Wat was het een mooie dag!

parachutespel

parachutespel

jongleren

jongleren

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 1 =