Sinterklaas op bezoek op IKC De Tragellijn

Donderdag 5 december was het dan zo ver. Alle kinderen, ook van de kinderopvang, stonden vol smart te wachten aan de Graaf Ottoweg. Wachten op de Sint, met zijn Pieten. Vorig jaar kwamen ze met de de brandweerauto. Laat er nou net een brandweerwagen over de rotonde rijden…… Alle kinderen waren er van overtuigd, daar zit Sinterklaas in! Helaas kwam de brandweerwagen niet terug. Maar enkele liedjes later zagen we een tractor aankomen. Daarachter wat karretjes met daarin Sinterklaas en zijn Pieten. Wat een mooi gezicht! Wel spannend, die wiebelende karretjes. Gelukkig ging het allemaal goed en na heel veel handen schudden arriveerde Sinterklaas op het schoolplein. Na een kort welkom en een liedje, natuurlijk was dat “Sinterklaasje kom maar binnen”, ging iedereen naar binnen. 

Alle groepen kregen bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. De kleuters en peuters zaten gezellig bij elkaar in de speelzaal. Overal werd een bezoek gebracht en in sommige groepen werd de boel flink op zijn kop gezet door de Pieten.

Aan het einde van de ochtend vertrok Sinterklaas met de Pieten. Iedereen had genoten van een heerlijke ochtend. Volgend jaar weer. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + een =