De Tragellijn sluit het schooljaar af

De laatste weken van het schooljaar zijn omgevlogen! Het begon met de schoolexcursie/schoolreis op 23 mei. Dat was al een groot succes. De leerlingen hebben genoten! De groepen 1 en 2 waren naar speeltuin Schöneveld in Doetinchem. Groepen 3 en 4 naar Tivoli en de groepen 5 tot en met 8 naar Hellendoorn. De leerlingen hebben een mooie dag gehad. Iedereen was moe maar tevreden. Via klasbord hebben de leerkrachten de ouders op de hoogte gehouden met enkele foto’s. We kunnen terugkijken op een geslaagde en goed georganiseerde dag. 

Daarna volgde de kermisvakantie. Tussen Hemelvaart en Pinksteren hebben de scholen in Lobith en Tolkamer altijd vakantie in verband met de kermis en het schuttersfeest.

Op 12 juli vertrok groep 8 naar Texel. Een hele week lang! Het is een superweek geworden. Iedereen had het naar zijn zin en heeft genoten! Zowel leerlingen als leerkrachten. In de laatste schoolweek hoorden we van de leerlingen, dat dit het mooiste en leukste is van De Tragellijn.

In juni was ook het letterfeest van groep 3 en de ouderbedankmiddag. Tijdens deze bedankmiddag worden de ouders die meegeholpen hebben op school in het zonnetje gezet. Alle groepen presenteren iets aan de ouders, dat kan een lied zijn of een dansje, van alles. 

In de laatste schoolweek heeft groep 8 afscheid genomen met een spetterende musical. Het was een geweldig mooie en leuke musical, waarin de leerlingen boven zichzelf uitstegen. Wat een talent! De ouders en de leerkrachten hebben genoten. Na de pauze hadden de leerkrachten nog een verrassing voor de leerlingen.

De ouders en leerlingen van groep 8 hebben als dank een picknicktafel cadeau gedaan aan de school. Nu wordt het echt tijd om de binnentuin in te gaan richten als werkplek. Daar staat nu de picknicktafel.

Op woensdag 12 juli namen de leerlingen van De Tragellijn afscheid van groep 8 in de gymzaal. De leerlingen van groep 8 moesten letterlijk over een hoge drempel naar het Voortgezet Onderwijs. Tot ziens! 

Alle ouders en leerlingen, bedankt voor het mooie schooljaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 20 =